Hüseyin Sümer Ortaokulu

Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi,
Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinler arası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı,
Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda ders saat 8:30´da başlamakta ve 15:15´de bitmektedir.
Isınma: Okulumuz Kalorifer - Doğalgaz sistemiyle ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
*Yıldızlar Dart Turnuvası Kız Takımı il 2.si (2022-2023)
*Yıldızlar Dart Turnuvası Erkek Takımı il 3.sü (2022-2023)
*Oryantring Yıldız Erkekler İl 2.si(2022-2023)

Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://huseyinsumer.meb.k12.tr

Adres - Sümer Mah. Kurtuluş Cad. No 48/1 İç Kapı No B Merkez / Afyonkarahisar

Kütüphane Kitap Sayısı :590
Öğretim Şekli :Okulumuz 2013-2014 yılından itibaren "normal(tekli öğretim)"e geçmiştir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Afyonkarahisar Merkez Sümer Mahallesi, Kurtuluş Caddesi üzerindedir. Endüstri Meslek Lisesi ile Müze arasındaki aralıktadır.

Adres - Sümer Mah. Kurtuluş Cad. No 48/1 İç Kapı No B Merkez / Afyonkarahisar

Ulaşım Çok sayıda otobüs ve minibüs hattı okulumuzun önünden geçmektedir. Okula ulaşım Afyon´un tüm semtlerinden sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.